Vart har jag tagit vägen? | varning för bilder i överflöd

Hej!

Ja men precis som rubriken tyder; vart har jag tagit vägen?- egentligen? Svaret är enkel. Jag är kvar här, det är bara det att jag inte har orkat skriva sen efter Göteborgresan i februari!!! 😱

Men jag har varit iväg lite också. För några veckor sedan så var jag, Wilda och Sebbe i Karlskrona. Vi skulle ta en fotodag, men det blev att vi övernattade en natt också på det hela. – kan slänga in lite bilder här nere! Men det var faktiskt rätt varmt och skönt ute. – kika in Sebbe och Carro på Youtube så hittar ni Karlskrona vloggen. Vi besökte även ett mysigt litet hundcafé som Wilda älskade 😍

Efter Karlskronaresan så har det inte hänt så värst mycket pga Coronatiderna … Jag har träffat en kompis ibland då och då och haft myselipys med lite fika, lunchande och bra och trevliga samtal och en filmdag ett tillfälle och vovvarna har lekt en hel del 🥰

Jag har även börjat med fotografering lite mer seriöst nu. – Eller ja. Seriös och seriös, mer att jag vill ta bättre bilder än med bara mobilen. Så i lördags var jag och köpte mej en ny kamera som jag håller på att lära känna nu och som jag fotograferar med nu. – det blev riktigt bra bilder, tycker jag!

Och träningen går sådär, men det beror på Coronaskiten då jag inte vill va ute mer än nödvändigt och träningen för mej anser jag nödvändig eftersom jag mår så psykiskt bra av att träna! Cirkelgymspasset är igång nu också!!! – woohoo!! Och iom. så har jag kommit igång igen men förra veckan snubblade jag rakt över en maskin och slog i revben och och ben. Så var riktigt öm några dagar och så riktigt ont i revbenen- men idag är det bra. Bara ett gött svagt blåmärke kvar 🙈

Men nu ska jag ta och äta vidare. Har en stark kycklingsallad med fefferoni som ska ätas upp. Men sjukt starkt som sagt 😂✌

Ha det gött. Hörs i veckan!

Ps. Nytt Instagramkonto- @photocarro92

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *