Framskjuten utredning pga Corona

Halloj

Igår firade vi min födelsedag lite i förskott eftersom jag fyller år på tisdag och jag hade tänkt att träna den dagen istället och det är lite trist att firas på kvällen, så det blev lättare om man tar på dagtid istället eftersom annars hade man inte kunnat grilla utomhus och sitta ute och äta. Vi grillade hamburgare och det var väldigt gott. Och ja, hemmagjorda hamburgare är ju godare än vanliga köpta eller va man säger. Det tycker iaf jag.

vad tycker ni är godast att ha på er hamburgare? 

Själv älskar jag att ha picklad lök, ost, egengjord röra (som jag inte vet va det är Men det är morötter i iaf), saltgurka och ketchup och senap, helst Jonnys senap, men men, vanlig, msn inte stark funkar för mej också såklart.

Jag bakade även tårta i förrgår som jag blev nöjd med, men dagen efter, alltså igår, så såg den inte lika fin ut, så därav fotade jag inte gårdagens tårta, utan fotade såklart när den var som ”snyggast” 😏

Men kan säga att den blev så otroligt god! Mormor hade tyckt om den då hon älskade mina senaste två födelsedagstårtor som jag gjort senaste åren. – jag tycker det har känts konstigt att inte ha haft henne med denna födelsedag. Likaså när det gäller Dinah. Men Ang mormor hade hon ändå inte kunnat komma pga Coronaskiten… så jag hade tur förra året att kunna få ha med mormor på min ”sista födelsedag” med henne ❤

För lite sen skrev jag ju att jag skulle påbörja utredning Ang operation. Men läkaren som jag och min kompis (som ska va med som stöd hela vägen) skulle träffa, hon va tvungen att avboka pga just Coronaskiten, för hon var tvungen att jobba på sjukhuset. Så ja.. nu har jag en ny tid om drygt 2 veckor. Får väl se om det också blir inställt igen eller om det verkligen kan bli av nu. Jag respekterar såklart att Coronaskiten går före mej som inte är drabbad (ännu) av Corona, men mina besvär gör mej både irriterad och ledsen ibland. Men jag kan ju leva med det Men det har senaste tiden vart jobbigt. Förra veckan fick t om min kompis köra in mej till akuten pga mina smärtor var förskräckliga… så jag hoppas iaf att en plan kan dra igång och att operation kan genomföras när Corona har lugnat ner sej, så man inte hamnar i riskzonen osv.! Just hope!

Nu ska jag ta min träningsvärk in i duschen, sedan ska jag väl äta, ut med Wilda och därefter så ska jag till träningen. Cirkelgym ikväll i vanlig ordning, men har en så fruktansvärt träningsvärk som sagt som heter duga. Kan knappt sitta ner och böja mej då benen och låren känns som sjutton 😂 var på Coreflex efter jympan i fredags, så ja… värre än vanligt var det. Haha. Men det kan nog va för att jag var så hypad 🙈 må gott!

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *