Ett farväl… ❤ || Födelsedag 💐

Halloj halloj. Min födelsedag va inte färdigsfirande i lördags, utan i måndags kom min finaste vän på besök. Hon hade med sej mat från Tacobar som vi satt och åt och sen var det för mej presentöppning. Jag fick en liten kyckling som kunde pipa, ett påskägg med gottis i, en trisslott (där jag även fick en vinst på när jag skrapade) och så fick jag jättefina kläder också som jag nästintill kommer ”bo i”, för så sköna är dom! Men det var trevligt med en mysdag med lite födelsedagsfirande och påskfirande 🐣

I tisdags var det min födelsedag- alltså själva dagen. Så började morgonen med att skrapa min lott som jag skrev ovan, och sen drog jag in till stan och skulle äta frukost på ett hotell. Vilket var jättegott faktiskt. För det är inte varje dag man äter frukost på hotell på sin födelsedag. Men det var jättegott- igen 😋

På kvällen blev det träning. Indoor Walking Distans-pass blev det. Det var gött att komma igång med det igen efter lite uppehåll. Jag har ju inte gått på det passet på kanske 4- 5 veckor pga olika anledningar, så nu ska jag försöka mej på att komma igång igen så jag får igång lite kondition på det hela. Så ja, nu är jag inbokad på tisdag igen så jag kommer iväg. Det passet jag annars brukar gå på är flyttat till utomhus och det är inte så jättekul från mitt håll. Men det är förståeligt och det är jättebra Ang Covid-19 att Friskis tänker stegen längre för att hålla igång.

Efter träningen så var man helt slut. Jag fick även lite presenter av två stycken efter passet eftersom de visste att jag fyllde år 🥰 Dom är sååå snälla och omtänksamma! Så synd bara att man inte kunde få och ge de kramar som jag vill och behöver, som annars är en vana näe man träffas vid träningen. Så som många andra tycker- ”försvinn Coronaskit” 😪

Men annars så var dagen väldigt bra ändå 💐

Igår var jag iväg på möte hos försäkringskassan. Hade med mej min kompis som stöd då mötet gjordes om för jag inte hängde med på vad som sades under sista mötet för 3 veckor sedan. Så min kompis hämtade upp mej och så åkte vi in till stan. På vägen dit ringde telefonen och mitt i allt fick jag då veta att min farmor hade somnat in…

Såklart man blev ledsen. Men hon var sjuk. Men det är konstigt ändå. Jag som ändå har tänkt mycket på henne och allt. För jag var ändå uppvuxen med henne och så. Så ändå känns det konstigt fast det ändå var väntat rätt snart, iaf inom kort… – hon kommer vara saknad ❤

– efter mötet hos försäkringskassan så åkte vi hem till mej och tog en sväng med Wilda och så fikade vi lite innan hon åkte hem och iväg på lite ärenden. För vi skulle ses senare på kvällen igen och äta på restaurang. Så innan dess städade jag lägenheten, kollade lite på Skärgårdsdoktorn och vilade lite innan också. Sen bytte jag om och tog bussen till stan för att möta upp min kompis igen.

Vi möttes och sen gick vi till Gröna Stugan där jag hade bokat bord till oss två. – Vi hoppade förrätten och högg i varmrätten med en gång istället. Och det var fantastiskt gott!

Min kompis tallrik

Min tallrik

Efter blev det efterrätt och ja, den var lite  annorlunda,.Men helt ok.

Efteråt så åkte vi till hem till mej en stund innan det var dags för sängen. Och sen så har det inte hänt så jättemycket. Idag, torsdag, så har jag bara legat i sängen å mått skit. Haft ont och mått illa och knappt kunnat äta något idag heller.

Nu ska jag sova. Imån är det långfredagen och då blire iaf träning och sedan i helgen blire väl lite påskbord och så lite träning på söndag igen.

GLAD PÅSK ALLIHOP

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett farväl… ❤ || Födelsedag 💐

  1. ellenlundis skriver:

    Vad Mysigt du och kompis hade det !! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *