Utredning påbörjad || Välkommen till en del av min familj ❤

Hej hej hej hej.

Nu är det Maj. Tiden går väldigt fort. Nästan för fort tycker jag. – det har hänt en del sen sist. En hel del egentligen. I onsdags påbörjade jag en utredning tillsammans med en kompis som är mitt stöd i detta. Vi va på möte hos läkare och hade möte och så blev det undersökning. En smärtsam undersökning. Jag går inte in mer på det. Men detta kommer pågå under en period. För att jag ska må bättre, få ett friare liv och inte behöva va så trött och ha ont så mycket som jag har och är just nu periodvis. Så ja, det kommer bli jobbigt men det kommer gå vägen, men när det man inte, men förhoppningsvis rätt snart! – den där smärtan som jag gick igenom i onsdags under undersökningen, det kändes nästan som en traumatisk upplevelse! Jag veeeet att många är rädda för denna smärta och kan känna att det är som en traumatisk upplevelse, och ja. Detta var bara första gången. Om 2 veckor är det nytt och ny smärta….AJ!!! 🤯

Men det var det. Nu vet ni varför jag är lite smått dålig att uppdatera bloggen. Men jag kämpar på att uppdatera den! För MIN skull, för jag älskar ju att skriva som många vet och detta med sociala medier är min källa att kunna välla ut alla tankar och känslor utan att det ska gå för långt, att det ska bli jobbigt osv.- utan det ska ”lagom” 🙂

Förra lördagen kom denna tös hem till mej. Det är ett barnbarn och barnbarnsbarn till mina tidigare schäfrar och även dotter till den vovve som jag hade på lån några gånger. – asså är jag inne i fjärde generationen att få jobba med, nu efter Dinah inte längre finns kvar hos mej.

Här har vi henne! Space Dimiracle ’Milou’! Hon är idag  10 veckor gammal. Hon bor hos mej till och från på deltid. Mer än så kommer jag inte gå in på just nu, men hon är syfte till sällskap för mej och Wilda efter Dinah, jag och Milou är tanken att komma ut på tävlingar och utställningar, så som Dinah och jag gjorde.

Men nu är det satsning på även lydnad också.. för det är något som jag saknar! Så Milou är hos mej nuförtiden och sen med tiden kommer tiden med henne ”utökas”..men detta kommer bli bra detta. Jag ser en fin framtid med gemenskap och glädje 🥰

I måndags var jag ute på kenneln där Dinah och de andra vovvarna jag haft är från. Jag umgicks med Milou och hennes mamma och myste och lekte lite. Jag och uppfödaren åkte ut lite till Böle med några av vovvarna också för att rasta av de andra vovvarna.

Jag fick även mysa lite med Dinahs halvsyskon. Dom var där 4.5 vecka gamla. Så här kommer lite sötnosar 🥰

På kvällen var jag även iväg på mitt första spinningpass efter typ 5 månaders uppehåll. Vilket var sjukt jobbigt men skönt! För jag mådde så dåligt på morgonen, så skrev min kompis under tiden som jag var på kenneln att hon skulle köra sitt pass. Och ja, måndagen blev komplett bra! Även på kvällen 🙂

Kan säga att jag har gjort årets.första dopp också. 23dje april 🤣✌

Nu ska jag sova. Hat haft en tuff fredag. Vaknade av åskoväder och sen har kroppen bara känts så tung och därav psyket hängt på. Men denna period är inte så jobbig, ännu. Ha det så länge   🙂

Instagram PHOTOCARRO92 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Utredning påbörjad || Välkommen till en del av min familj ❤

  1. Yolanda skriver:

    Fina hundar!

  2. ellenlundis skriver:

    Naww! Ursöta vovvar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *