Utredning är igång med mediciner || midsommarvecka

Hej på er, jag inleder detta inlägg med att jag inte har mått så toppen de senaste veckorna- om ni har läst tidigare inlägg så förstår ni vad jag menar. – jag har testat 2 olika mediciner som har gett mej sjukt jobbiga biverkningar. Första testerna av medicineringen så hade jag en sån enorm narkos av ngt slag. Jag låg däckad 11 dagar i sängen stort sätt och mådde inte bra alltså. Efter 2 veckor var det återbesök igen och det var test för ny medicin och den gav mej en enorm smärta i magen och rejält tarmtömning om jag uttrycker det så, så jag, tillsammans med min vän som är med med igenom detta med både läkarundersökningar och möten och som jag uppdaterar mitt välmående för ibland, avslutade den ena tabletten som orsakade detta med magen, för att gå och tömma tarmen dagligen och sen bara sitta och krystat fram ngt som inte finns, så kan man inte gå med, och medicinen var inte till för att tömma tarmen, så den gav fel effekt. Men det tog vi upp förra veckan för läkaren när vi var inne, och läkaren sa att det var helt ok. Och nu har jag fått återigen en ny medicin, och denna ger lite snällare biverkningar. Huvudvärk och molande värk i magen och lite nedstämdhet. Helt ok, så vidare jag kan hantera det relativt 😊

Så vi får väl se hur och vart detta kommer sluta.

Jag och min kompis har även varit runt på lite shoppingturer och haft lite myselipys. Dock har jag inte bilder på allt då mycket i vår vänskap inte ska dokumenteras tycker jag, utan att det är hennes och min tid och då vill jag inte hålla på med att ta bilder hela tiden osv när vi umgås. Visst. Enstaka bilder dyker väl upp, men inte allt.

Aja. Förra veckan var vi och handlade lite nytt till mej och så var vi och åt lite på ”en trappa upp” efter läkarbesöket. Jag tog bakad potatis med skagenröra i- riktigt god faktiskt!

Och annars under veckorna så har jag ju en ny liten kompis/familjemedlem som nu är 16 veckor gammal som har varit med mej sen 9 veckors ålder. Milou! Hon växer så det knakar 🥰

Och nu är det midsommarvecka. Vad ska ni hitta på då under midsommar? Jag och sebbe ska iaf grilla (om vädret tillåter dvs.- vilket inte ser så lovande ut) och äta gott som vanligt varje midsommar. Förra året var det annat, då var jag själv med Wilda och Dinah eftersom jag tränade också och hade en egen liten midsommarfirande.

Är de nån som har testat denna? MyBend.? Jag införskaffade den förra veckan och får till en sån jäkla goda smoothie och milkshake med den. Ja- Med lite ingredienser med såklart. Hur smart, smidig och snabb! Bara häll i valfri vätska och sedan vad du vill ha i din shake eller smoothie. Den krossar även massa is också och allt görs bara på 1 minut! Rengörs och ”tillagar”.

Hade med den till träningen för lite sen också, och det var enkelt att bara mixa ihop! Allt låg ju i mixern redo för att mixas!

Nu äre ju sommarschemat på Friskis och en så länge har det varit ok schema. Nu, kommande veckorna ser det inte jätteljust ut med favoriterna, men det ger ju ett plus att testa annat som man velat då vissa pass har krockat eller varit direkt efter varann, men inte nu iaf- utom den 2 juli då, då blire dubbelpass direkt efter varann. 1 favorit och sen en annan som jag vill testa, som jag ska testa imorgon också visserligen, så ja. Hoppas bara min kompis och sen en annan slinker in med lite pass också som man vet att man tycker om o har ett säkert kort gos. Ja. Det kommer iaf.!

O hur känner ni för sommarvärmen då?

Själv mår jag inte jättebra av värmen eftersom, ja, det är varmt! Igår var ohanterligt. Kokades på både balkongen och i lägenheten!! Försökte med nödlösning men det gick sådär..om grannarna hade varit ute så hade dom fått en dusch 😅

Och igår kväll fick sebbe och jag ett korvryck och drog på en cykeltur och så slutade kvällen med korvätning. Sjukt gott!!

Och avslutningsvis så får ni inte glömma att prenumerera och klicka på ringklockan på vår Youtube kanal ”Sebbe och Carro” 

!!!! Avslöjar att en ny video är på ingång kommande timmarna!!! 

Och glöm inte min fotosida om ni är intresserade av foton- Lovisun92

Ha det! Hörs snart igen! Kram.

 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Utredning är igång med mediciner || midsommarvecka

  1. ellenlundis skriver:

    Oj stackars dej, att du fick såna biverkningar. 🙁
    Vad mysigt att du och din kompis umgicks med varandra. Vänner är alltid så trevligt att umgås med 🙂

    Jag mår inte bra när det blir för varmt.. Jag blir fort varm under sommaren,, känner mej/blir svullen under sommaren. År 2018 kände jag mej så svullen som en säl. 😛 Hehe! Men den här sommaren har det inte varit super mega varmt ännu,, förutom igår (23/6 ) och idag (24/6) Tur att man kan bada i familjens pool ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *